Vroege wandelingen door het Dauw van Wouw

Op zondag 1 september wordt alweer voor de negende maal een tocht in en rondom Wouw georaniseerd. Er zijn weer drie nieuwe routes (5, 10 & 15 kilometer) uitgezet in en rondom Wouw. Alle routes zijn uitgepijld zodat ze zowel op eigen tempo gelopen kunnen worden of met een voorloper mee in een groep.

Het is een open tocht dus iedereen is welkom!
Nordicers, wandelaars of gewoon diegene die een ommetje rondom Wouw willen maken!


We zijn dit jaar weer te gast bij de voetbalclub Cluzona, Doeldreef 48-50 in Wouw. De vrijwilligers van de voetbalclub verzorgen ook het ontbijt voor ons en vanaf hier is ook de startlocatie van alle drie de afstanden.

Starten is mogelijk vanaf 8.00 uur tot 9.00 uur vanuit de kantine van Cluzona. De voorlopers van alle afstanden vertrekken om 8.30 uur. Bij terugkomst staat er een ontbijt klaar in de kantine van de voetbalclub. Inschrijven voor deze tocht is mogelijk tot uiterlijk donderdag 29 augustus via www.dauwtrappenwouw.nl, of bij het VVV in Wouw.

De kosten bedragen €10,- per persoon en dienen bij de inschrijving betaald te worden. De startkaart kan afgehaald worden voor vertrek op zondag 1 september in de kantine van de voetbalclub.

Organisatie telefoonnummer: 0165301974 
Organisatie mobiele nummer: 0641632495